اجرای کابل کشی فشار ضعیف

اجرای کابل کشی فشار ضعیف

اجرای کابل کشی فشار ضعیف


روشهای مختلف و در شرایط مختلفی که بر اساس نیاز باشد اجرا میگردد .
1- : کابلکشی فنی
2- کابلکشی خودنگهدار
3- کابلکشی داخل سینی و نردبان کابل

 

اصول  کابلکشی صنعتی :

توجه به اصول کابل کشی تاثیر بسیار زیادی در کیفیت و طول عمر تاسیسات و ماشین آلات و مصرف کننده هاخواهد داشت. اگر نصاب هنگام نصب به استاندارد های کابل کشی توجه نموده و کابلکشی را بر اساس آن استانداردها راه اندازی نماید، مدیران بهره برداری در طول حیا تاسیسات فوق به راحتی و بدون بروز هیچ مشکی قادر به راهبری، عیب یابی و توسعه احتمالی خواهد بود. از جمله مهمترین این نکات می توان به موارد زیر اشاره نمود :

1- ابتدا با حضور در محل اجرای پروژه، نقشه ها را به همراه جزئیات دقیق آن تهیه نمایید.

2- با توجه به شرایط فیزیکی محیط نوع بستر کابل را تعیین نمایید. بطور مثال استفاده از ترانکینگ، داکت، لوله پلی اتیلن، سقف یا کف کاذب، سینی کابل و …

3- روی نقشه محل قرارگیری کلاینت ها را به دقت ( با توجه به شرایط محیطی مانند چیدمان میزها و … ) مشخص نموده و به تایید کارفرما برسانید.

4- پس از تهیه لیست تجهیزات مورد نیاز، سعی کنید تا با توجه به شرایط مالی از مرغوب ترین برند ممکن که پاسخگوی تمامی نیاز های مجموعه مورد نظر است، استفاده نمایید.

5- همواره سعی کنید تا تمامی تجهیزات را از یک برند انتخاب نمایید.

6- تجهیزات را با شرط تست از فروشنده بخواهید. متاسفانه در بازار امروز به علت شرایط حاکم بر بازار، طیف وسیعی از تجهیزات تقلبی در بازار موجود می باشد بطوری که از لحاظ ظاهر به کالای اصلی بسیار نزدیک بوده و تشخیص آن نیازمند داشتن تجربه بسیار بالایی است. پس در صورت تجربه نداشتن در این زمینه سعی کنید تا از همراهی یک کارشناس با تجربه بهره مند شوید.

7- در صورتی که مجبور به قرار دادن کابل برق و شبکه در کنار یکدیگر می باشید، حتما از کابل های فویل دار و یا فویل و شیلد دار استفاده نمایید.

8- با توجه به نزدیک بودن قیمت کابل شبکه cat5 و cat6 ، بهتر است از کابل cat6 در شبکه خود استفاده نموده تا از پهنای باند بالاتر آن بهره مند شوید.

9- کارکردن با کابل شبکه UTP بسیار ساده تر و اقتصادی تر از کابل های STP می باشد. پس تلاش کنید تا در صورت امکان، طراحی شبکه را به گونه ای انجام دهید که نیازی به استفاده از کابل های STP نباشد.

10- طراحی شبکه را بگونه ای انجام دهید تا علاوه بر نیاز فعلی پروژه، بتوان 2 تا 3 نود دیگر را در آینده بدون مشکل به شبکه اضافه نمود.

11- سایز داکت، لوله ، ترانکینگ و هر بستر دیگری را که قرار است کابل شبکه در آن قرار گیرید را بگونه ای در نظر بگیرید تا به کابل های شبکه هیچگونه فشاری وارد نشود و آزادانه در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

12- در صورت استفاده از ترانکینگ، حتما از پارتیشن استفاده کنید تا کابل برق و شبکه را از یکدیگر جدا شده و کابل شبکه تحت تاثیر نویز کابل برق قرار نگیرد.

13 – در صورت استفاده از لوله ، حتما از دو لوله ، یکی برای عبور کابل برق و دیگری برای عبور کابل های شبکه استفاده نمایید. همچنین سعی کنید تا لوله ها کمی از یکدیگر فاصله داشته باشند.
14- پس از نصب بستر قرارگیری کابل شبکه ( مثلا داکت یا ترانک ) حال نوبت کابل کشی شبکه می باشد. اولین نکته مهم در این زمان لیبل زدن ابتدا و انتهای کابل شبکه می باشد. این کار به ظاهر ساده از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. برای درک بهتر فرض کنید در شبکه ای 100 رشته کابل شبکه وجود دارد که بدون لیبل می باشند. حال می خواهیم نقشه شبکه را ترسیم کنیم و در آن مشخص کینم که هر رشته کابل در چه مکانی قرار دارد. برای این کار باید به ازای اولین رشته کابل ( البته در بدترین حالت ) 99 بار تست انجام دهیم تا سر دیگر کابل شبکه را پیدا کنیم. حال حساب کنید که برای 99 رشته دیگر به چه میزان زمان نیاز خواهیم داشت.

مطلب مرتبط : تعمیر ترانس صنعتی

دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید